Як отримати грант у рамках каскадного фінансування

Новини та оголошення (міжнародна діяльність)

Шановні пані та панове!

Вебінар «Як отримати грант у рамках каскадного фінансування» 26 жовтня, 15.00-16.30 онлайн у форматі ZOOM конференції.

Участь є безкоштовною за умови попередньої реєстрації за посиланням

Всі зареєстровані учасники отримають презентації спікерів.

Є також подія у Facebook

Вебінар проводиться в системі ZOOM. Якщо бажаючих взяти участь у вебінару буде більше 100 осіб, тоді буде організовано онлайн трансляцію у Facebook на сторінці ГО АЄІ

Каскадне фінансування є механізмом фінансування «третіх сторін» (не членів консорціуму) в рамках уже діючих проєктів ЄС. Цей метод фінансування має значно спрощені адміністративні процедури, конкурси оголошують проекти, що уже фінансуються ЄС. Розмір фінансування не перевищує 200 тис. євро, аплікантами можуть бути стартапи, малі та середні підприємства, а також невеликі консорціуми у складі університетів, дослідницьких установ та МСП. Каскадне фінансування використовують ряд проєктів, які виконуються в рамках програми Горизонт 2020.

ЄК публікує перелік відкритих конкурсів каскадного фінансування на сторінці: ec.europa.eu

Рамкова програма вебінару:

Особливості процедур каскадного фінансування від А до Я.

Спікер: Кульчицький Іван, Президент ГО АЄІ, керівник НКП «Інформаційні та комунікаційні технології».

Буде представлено джерела інформації про відкриті конкурси, алгоритм пошуку партнерів, процедури подання заявок та реалізації проєктів.

Як український університет став частиною успішної заявки FlexCLEC у конкурсі каскадного фінансування проєкту SMART4ALL програми Горизонт 2020.

Спікер: Семенов Андрій, д.т.н., професор кафедри “Радіотехніки” Вінницького національного технічного університету.

Коротка інформація про цю заявку є на сторінці impuls.vntu.edu.ua

Проєкт центру 4.0 КПІ ім. Ігоря Сікорського на створення європейського Digital Innovation Hub (DIH) в рамках каскадного фінансування проєкту BOWI програми Горизонт 2020.

Спікер. Юрчишин Оксана, к.т.н., доцент, директорка департаменту інновацій і трансферу технологій КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Коротка інформація про цей проєкт є на сторінці: science.kpi.ua

Очікувана аудиторія вебінару:

Вебінар буде корисним широкому колу представників інноваційних середовищ: бізнес, стартапи, наука, освіта, місцеві органи влади і т.п., які зацікавлені отримати підтримку на створення і впровадження цифрових інновацій у різних сферах економіки та суспільного життя.

Даний вебінар є частиною серії вебінарів, які проводяться в рамках проєкту «Як знайти власний шлях до успіху у програмах ЄС для реалізації цифрових інновацій», який підтримано Європейським Союзом та Міжнародним Фондом «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety. Матеріал відображає позицію авторів і не обов’язково відображає позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

 


291