ДДУВС відвідала Генеральний консул Німеччини в Донецьку Таня Байєр

Новини університету

До Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ завітала Генеральний консул ФРН в Донецьку пані Таня Байєр. Мета візиту – робоча зустріч з керівництвом та знайомство з університетом.

У ході зустрічі ректор університету Андрій Фоменко розповів про етапи розвитку закладу освіти, напрями діяльності, а також про ключові локації та тренінгові центри, за допомогою яких майбутні поліцейські, юристи та психологи відпрацьовують отримані знання.

Ректор акцентував увагу на тому, що співробітництво ДДУВС з іноземними партнерами є давнім і результативним: «На сьогоднішній день університетом встановлено зв’язки з 20 країнами світу. Ми традиційно беремо участь у всіх конференціях та воркшопах, організованих Асоціацією поліцейських коледжів Європи, до якої входить наш навчальний заклад. І надалі ми маємо намір тільки розвивати та поглиблювати міжнародні зв’язки».

У ході зустрічі з пані Танею Байєр було обговорено перспективні напрямки подальшої співпраці та участь у проектах, які представляють спільний інтерес для обох сторін. Йшлося, зокрема, про розвиток програм академічної мобільності, проведення спільних наукових досліджень та реалізацію соціальних проектів.

Генеральний консул ФРН в Донецьку пані Таня Байєр подякувала ректору за запрошення та висловила переконання щодо плідного співробітництва у майбутньому.

Після офіційної зустрічі для почесної гості провели екскурсію тренінговими центрами навчального закладу. Таню Байєр ознайомили з роботою закладу та перспективними напрямами його розвитку.

 

 


754