Мозковий штурм або як у ДДУВС закріплюють знання у грі

Новини університету

«Захист прав та інтересів дітей під час здійснення опитування» – за такою темою у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулася вікторина для курсантів 2 курсів факультету превентивної діяльності.

Організатори інтелектуальної гри, доцентка кафедри адміністративного права, процесу та діяльності Віта Мороз, викладачка Каріна Пісоцька переконані, такі заходи сприяють кращому засвоєнню теоретичних знань, розвитку комунікативних здібностей та вміння працювати у команді.

Вікторина проходила у три етапи, у ході проведення яких перевірялись кмітливість та ерудованість курсантів за визначеною тематикою.

На першому етапі «Розігрів» учасники отримували бліц-питання та мали лише 1 хвилину для відповіді на них. Під час виконання завдання «Домашнє завдання» кожна команда задавала заздалегідь заготовлене запитання команді противнику. На третьому етапі під назвою «Мозковий штурм» курсанти мали виконати творче завдання на предмет знання законодавства у сфері захисту прав дитини під час здійснення опитування.

 

 


294