Концентрація крутих курсів та нових знань в одному листі зашкалює!

Новини та оголошення (міжнародна діяльність)

Підготували для вас листопадовий дайджест Prometheus та Prometheus+. Скоріше обирайте свій курс та розпочинайте навчання!

Безкоштовні курси Prometheus:

«Думай інакше: Зламай перешкоди на шляху до навчання та відкрий свій прихований потенціал»

від Барбари Оклі та Терренса Седжновскі, авторів найпопулярнішого курсу в світі «Навчаймось вчитись..», допоможе вам покращити кар’єру та життя в сучасних швидкоплинних умовах!

Зареєструватися


«Case study: як вирішувати складні завдання у бізнесі та житті»

Курс, що навчить шукати та ухвалювати рішення, перемагати в кейс-чемпіонатах та отримувати нові можливості в роботі та житті!

У цьому курсі ви навчитеся вирішувати кейси — реальні ситуації від великих компаній, громад, держави. А також — проходити кейс-інтерв’ю та перемагати в кейс-чемпіонатах, щоб збільшити шанси знайти роботу мрії.

Зареєструватися


«Підприємництво: Хто ваш клієнт?»

Чим ідея відрізняється від бізнесу? Бізнес має клієнта, який платить. І саме про це говоритимемо на курсі Массачусетського технологічного інституту. Ви навчитесь збільшувати групу ваших цільових клієнтів, а значить — збільшувати оберти вашого бізнесу.

Зареєструватися


«Open Agro University: твій крок у сучасне агро»

Це унікальний освітній проєкт для підготовки аграрних спеціалістів нового покоління! Якщо ви хочете прокачати свої знання та вміння, аби стати мегазатребуваним спеціалістом, обов’язково реєструйтеся на курс!

Зареєструватися


«Вебпрограмування з Python та JavaScript CS50»

Продовження легендарного курсу «CS50: Основи програмування» від Гарвардського університету, який вважається найкращим курсом для опанування комп’ютерної майстерності у світі та доступний на нашій платформі в перекладі українською.

Зареєструватися


Курси Prometheus+:

«Копірайтинг з нуля»

Комплексна програма про креатив і роботу з комерційними, брендовими, медійними текстами від провідних спеціалістів сфери, які працювали з MICROSOFT, HEINZ, BRAVOLLI, SAMSUNG, FEDORIV, ADRENALIN BROTHERS, FOLGA AGENCY.

Зареєструватися


«Вступ до Lean»

Методологія, яка допомогла TOYOTA, AMAZON та STARBUCKS стати тими, ким вони є! У курсі ми визначимо, що таке цінність для клієнта та як вона створюється. Найцінніше – ви зрозумієте, як за допомогою Lean не виживати у кризу, а процвітати.

Зареєструватися


Ораторське мистецтво: «Почни говорити зараз»

Курс ораторської майстерності, який пройшли команди EPAM, G5 Entertainment, Global Logic, Sigma, SoftServe, EdCamp Ukraine.

Зареєструватися


«Основи Python»

Навчіться основ програмування на Python за курсом Beetroot Academy та напишіть свій перший код на мові Google, Netflix, Spotify та Facebook!

Зареєструватися


«Основи фандрейзингу для медичних закладів: як залучати додаткові ресурси»

Опануйте інструменти для залучення донорів та побудови з ними партнерських відносин.

Зареєструватися


«Системи фінансування охорони здоров’я»

Цей онлайн-курс допоможе розібратися і скласти власну думку про зміни в охороні здоров’я, що тривають в Україні.

Зареєструватися


«Як працює охорона здоров’я»

Все, що ви хотіли знати про те, хто і за що відповідає у складній системі охорони здоров’я і як вона працює. Цей курс відкриє вам, як і хто наповнює систему охорони здоров’я грошима, а також — чому їх не вистачає, як пацієнти та медичні професіонали можуть вплинути на зміни та багато іншого.

Зареєструватися

 


285