Фахівці ДДУВС отримали відзнаки за професійні досягнення

Новини університету

З приємних і пам’ятних моментів у понеділок, 8 листопада, розпочалось засідання ректорату. Ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ полковник поліції Андрій Фоменко нагородив кращих працівників закладу.

За плідну науково-педагогічну діяльність, високий професіоналізм, відданість справі, принциповість і наполегливість, вагомий особистий внесок у виховання професіоналів своєї справи та з нагоди Дня юриста подяку міського голови оголошено завідувачу кафедри спеціальної фізичної підготовки факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції майору поліції Віктору Богуславському.

Подякою начальника Південно-Східного міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Дніпро) за високі досягнення в службовій та науково-педагогічній діяльності, професіоналізм, ініціативу в роботі нагороджений завідувач кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності підполковник поліції Андрій Собакарь.

Нагрудний знак «55 років ДДУВС» за багаторічну сумлінну працю, високий рівень професіоналізму, вагомий внесок у справу навчання і виховання молоді, а також з нагоди відзначення Дня працівників освіти та Дня юриста ректор вручив професору кафедри економічної та інформаційної безпеки Володимиру Вишні та завідувачу кафедри фінансових та стратегічних розслідувань Навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції підполковнику поліції Дмитру Санакоєву.

Ювілейним наручним годинником нагороджена заступниця декана Навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції капітан поліції Ельвіра Сидорова.

Ювілейну медаль «55 років ДДУВС» отримали заступниця директора Навчально-наукового інституту заочного навчання та підвищення кваліфікації заочного навчання цивільних осіб Цагік Оганісян та професор кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності майор поліції Борис Логвиненко.

Вітаємо працівників з одержаними нагородами, бажаємо успіхів, натхнення та подальших трудових здобутків!

 

 


782