Навчання за програмою міжрегіональної академічної мобільності «САМ Україна» завершено!

Новини університету

Успішно фінішувала реалізація програми академічних обмінів між Дніпропетровським державним університетом внутрішніх справ та Харківським національним університетом внутрішніх справ. Сьогодні, 12 жовтня, курсанти слідчих факультетів обох вишів завершили навчання.

З нагоди знакової події відбулася зустріч керівництва приймаючої сторони зі здобувачами вищої освіти ХНУВС. З успішним завершенням навчання курсантів привітали перший проректор підполковник поліції Олександр Юнін та заступник директора Навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції полковник поліції Сергій Обшалов.

У ході спілкування курсанти з ХНУВС поділилися враженнями від перебування та навчання у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ.

Нагадаємо, впродовж чотирьох тижнів десятеро третьокурсників ХНУВС Олексій Коваленко, Назарій Комісаров, Крістіна Моргай, Катерина Рябенька, Микита Нестеренко, Анна Терела, Дарія Ткачова, Андрій Топчій, Володимир Урбан та Данііл Юр’єв перебували за програмою студентської академічної мобільності «САМ Україна» у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Водночас у ХНУВС навчалися десятеро курсантів із Дніпра.

Курсантка третього курсу факультету досудового розслідування Харківського національного університету внутрішніх справ Анна Терела навчанням за програмою академічних обмінів задоволена: «Ми побували у різних тренінгових центрах університету. Найбільше вразила організація практичної складової, зокрема, заняття у зеленій кімнаті, залі судових засідань, психологічному центрі. Це був цікавий досвід навчання в іншому університеті та життя в іншому місті. Сподіваюся, така практика обмінів між університетами буде продовжуватися і надалі».

Керівництво закладу подякувало курсантам Харківського національного університету внутрішніх справ за проявлену ініціативу та активність. На згадку про навчання та з користю проведений час молодь отримала пам’ятні подарунки з символікою ДДУВС.

Раніше ми писали, що практика обміну курсантами між закладами освіти системи МВС є новою. Вперше у програмі академічного обміну «САМ Україна» беруть участь саме відомчі виші.

 

 


662