Безпека дорожнього руху на практиці: курсанти ДДУВС відточують навички!

Новини університету

ІІ етап щорічного Тижня безпеки дорожнього руху відкрили у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ із спеціального семінару. Так, викладачі факультету превентивної діяльності разом із запрошеними практиками влаштували для курсантів 2 курсу тренінг на тему «Особливості оформлення дорожньо-транспортних пригод без потерпілих», а також вікторину «Організація охорони публічної безпеки під час проведення масових заходів».

Модераторами тренінгу стали: старший викладач кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності Максим Шевяков, викладач Дмитро Свердлов, фахівець факультету превентивної діяльності Олександр Сергієв, а також слухач магістратури факультету превентивної діяльності Віталій Гетьман.

Оцінювали навички курсантів та надавали фахові рекомендації дільничні офіцери поліції з Одеської та Львівської областей.

У рамках тренінгу курсанти ознайомилися із порядком збирання належних та допустимих доказів для документування дорожньо-транспортних пригод. Зокрема відпрацьовували навички проведення превентивних поліцейських заходів під час проведення мирних зібрань, у тому числі ключові аспекти комунікації.

Ознайомилися майбутні поліцейські і з порядком супроводження груп громадян під час проведення мирних зібрань.

«Дуже цікаво було аналізувати, як відбувається регулювання дорожнього руху, ми зрозуміли для себе весь алгоритм дій. І взагалі такий тренінг є досить актуальним для нас, це корисні навички, які знадобляться нам у подальшій практичній діяльності», – поділилася враженнями курсантка 2 курсу Карина Тухар.

 

 


534