Представники ДДУВС – серед кращих у поліцейському самозахисті!

Новини університету

Чемпіонати світу з поліцейського хортингу, бойового хортингу, а також Всеукраїнський турнір із самозахисту, – відразу три змагання проходили нещодавно у Трускавці (Львівської області). 370 учасників демонстрували свої навички, серед них – представники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

За перемогу боролися спортсмени з України, Польщі, Великобританії та Білорусі.

Окрім спортсменів цивільних клубів у змаганнях також взяли участь представники силових відомств: Національної поліції України, Державної прикордонної служби України, Департаменту надзвичайних ситуацій, Державної пенітенціарної служби України, Служби судової охорони та Збройних Сил України. Долучилися до турнірів і фахівці закладів зі специфічними умовами навчання.

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ на змаганнях представляли 11 спортсменів, серед яких – викладачі та курсанти закладу.

Так, на Чемпіонаті світу з поліцейського хортингу старший викладач кафедри тактико-спеціальної підготовки Олег Завістовський став абсолютним переможцем у розділі «Техніка самозахисту». Срібну нагороду спортсмен виборов у розділі «Self-Defense» на Чемпіонаті Європи з бойового хортингу.

Окрім цього, на Всеукраїнському турнірі з самозахисту 1 місце здобула і старша викладачка кафедри тактико-спеціальної підготовки Ольга Намлинська.

Курсанти Навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції у свою чергу також отримали ряд відзнак на Всеукраїнському турнірі з самозахисту. У розділі «Техніка самозахисту» друге місце посів Євгеній Онуфрієнко, а третє – Артем Шпак.

У розділі «Kaisendo» друг місце виборов Владислав Таран, а третє – Єгор Маковей. Також у розділі «Поліцейський самозахист» друге місце серед жінок посіла Аліна Яйлян.

 

 


538