Обмін досвідом, враженнями, ідеями: студенти та курсанти ДДУВС провели онлайн-зустріч із колегами з Європи!

Новини університету

Відсвяткували Міжнародний день студента бесідою з іноземними колегами. Так, у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ вже традиційно влаштували бесіду студентів і курсантів ДДУВС із представниками Литви та Польщі.

Цього разу особливості студентського життя і навчання молодь ДДУВС у дистанційному форматі обговорювала зі студентами Університету економіки в Бидгощі та Каунаського університету ім. Вітаутаса Великого.

Відвідали зустріч особисто й іноземні студенти, які вже навчаються у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ: молодь із Марокко та Нігерії.

Із вітальними словами до колег звернулася голова студентсько-курсантської ради Анастасія Чечель.

«Як на мене, організація таких заходів наочно демонструє той факт, що попри всесвітній карантин є можливість зустрічатися та здійснювати обмін досвідом, як на національному, так і на міжнародному рівнях», – зазначила курсантка.

Упродовж зустрічі студенти та курсанти поділилися враженнями від дистанційного навчання, а також обговорювали дозвілля, перспективи міжнародного обміну, проведення наукових заходів, питання волонтерства тощо.

Представники ДДУВС, користуючись нагодою, запросили іноземних колег на саміт та науково-практичні конференції, які систематично проводяться у закладі.

 

 


413