Науковці та практики обговорили роль національного права України в умовах глобалізаційних викликів

Новини університету

Всеукраїнська науково-практична конференція на тему «Роль національного права України в умовах глобалізаційних викликів» відбулася у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Захід, організований кафедрою цивільного права та процесу, проходив в онлайн форматі.

Відкрила конференцію проректор, доктор юридичних наук, професор, Заслужений юрист України Лариса Наливайко.

З вітальним словом виступив декан факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції кандидат юридичних наук, майор поліції Сергій Балабан.

Учасниками конференції були народні депутати України, науковці, юристи-практики, адвокати, ад’юнкти та курсанти, що дозволило забезпечити високу якість наукової дискусії.

У межах науково-практичного заходу виступив народний депутат України Сергій Власенко, який акцентував увагу на проблемах законотворчості в Україні та їх впливі на формування національного права.

Виступ народного депутата України Альони Шкрум був присвячений аналізу результатів Конференції ООН щодо зміни клімату та його впливу на національне право України.

Окрім народних депутатів, на пленарному засіданні виступили доктори юридичних наук Олеся Марченко, Роман Кірін, Віта Мороз, Ірина Патерило та інші.

Участь у конференції взяли понад 200 осіб з України (представники 12 областей) та Республіки Казахстану.

 

 


509