Викладачка ДДУВС Марина Волошина – у сотні кращих науковців України

Новини університету

Нагородження номінантів проходило у Будинку офіційних прийомів під керівництвом голови Української федерації вчених, академіка НАН України Володимира Семиноженка. Це була фінальна частина Міжнародної програми «Наукова еліта України». Її мета – підвищення іміджу наукових і науково-педагогічних працівників, фахівців, які професійно займаються науковою діяльністю, отримують вагомі наукові та науково-технічні результати, сприяють розвитку науки.

Захід проводився за підтримки та участі представників Верховної Ради України, Комітету Верховної Ради України з питань науки, освіти та інновацій, Міністерства освіти і науки України, Національної академії наук України, Української федерації вчених, Спілки освітян України, закладів вищої освіти та інших державних структур і громадських об’єднань.

У рамках заходу були урочисто відзначені та нагороджені орденом «Науковець року-2021», Почесною грамотою за вагомі здобутки та особистий внесок у розвиток науки України та Книгою пошани 100 кращих науковців України, у тому числі доцент кафедри оперативно-розшукової діяльності факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Марина Волошина.

Марина Волошина – авторка понад 70 публікацій за профілем діяльності, з них 11 навчально-методичного характеру. Вона неодноразово займала призові місця в конкурсах на кращу наукову, науково-технічну та профорієнтаційну продукцію в апараті МВС, територіальних органах, закладах, установах і підприємствах, що належать до сфери управління Міністерства внутрішніх справ в номінації «Видання, що містять інформацію з обмеженим доступом». Результати наукових розробок викладачки впроваджені у навчальний процес та практичну діяльність правоохоронних органів України. За ініціативи та безпосередньої участі Марини Волошиної започатковано серію наукових видань «Теорія і практика ОРД».

Колектив ДДУВС вітає науковицю з почесною нагородою. Бажаємо нових перемог та підкорити ще більше наукових вершин!

 

 


817