Професія поруч: зустріч зі старшокласниками Дніпра

Новини університету

Ким бути, як не помилитися у виборі, як обрати правильний професійний шлях у доросле життя? Щоби допомогти дітям знайти відповідь на ці та інші запитання до загальноосвітньої школи № 25 м. Дніпра завітали викладач кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності ДДУВС Микола Репан та старша інспекторка сектору кадрового забезпечення Дніпровського районного управління поліції ГУНП в Дніпропетровській області майор поліції Тетяна Пащенко.

Спікери розповіли про спеціальності та професії старшокласникам, яким цікаво дізнатися більше про реалізацію власних можливостей після школи.

Про особливості та специфіку навчання у вищих навчальних закладах системи МВС розповів Микола Репан. Також від викладача ДДУВС одинадцятикласники дізналися про умови вступу, спеціальності, підготовчі курси та основні етапи вступної кампанії.

У ході профорієнтаційного заходу учні дізналися про масштабну позааудиторну роботу, спортивні секції, творчі гуртки та різноманітне культурне життя, де кожен здобувач вищої освіти зможе реалізувати свої здібності та таланти.

Пані Тетяна Пащенко розповіла школярам про професію поліцейського, її переваги, специфіку роботи в органах Національної поліції України.

Головною цікавинкою заходу стала демонстрація засобів спорядження та обмеження руху. Усі бажаючі змогли приміряти обмундирування поліцейського, а також зробити фото на пам’ять про цікаву та корисну зустріч.

 

 


414