Як допомогти постраждалому із критичною кровотечею – алгоритм дій поліцейського відпрацювали учасники тренінгу!

Новини університету

Тренінг на тему «Особливості поведінки поліцейських при наданні домедичної допомоги» завершився у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Вручення сертифікатів відбулося сьогодні за участі т.в.о. ректора підполковника поліції Олександра Юніна.

Відточували навички та здійснювали обмін досвідом представники роти тактико-оперативного реагування управління патрульної поліції в Дніпропетровській області, викладачі Харківського національного університету внутрішніх справ, а також курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Захід організовано кафедрою криміналістики та домедичної підготовки спільно з підрозділом тактико-оперативного реагування управління патрульної поліції в Дніпропетровській області Департаменту патрульної поліції.

Серед інструкторів – доцентки кафедри криміналістики та домедичної підготовки ДДУВС Олена Никифорова та Ганна Бідняк. У якості спікерів долучилися до тренінгу і діючі поліцейські: командир взводу 2-ї роти тактико-оперативного реагування управління патрульної поліції старший лейтенант поліції Дмитро Готовець, заступник командира старший лейтенант поліції Михайло Бабенко та інспектор взводу старший лейтенант поліції Євгеній Богун.

У рамках навчань правоохоронці презентували відеофраменти з власної практичної діяльності, після чого обговорювали аспекти поведінки поліцейського на місці подій за наявності постраждалих з критичними кровотечами. Під час бесіди визначали алгоритм дій правоохоронця у такій ситуації.

Окремий етап тренінгу – відпрацювання учасниками методів зупинки критичної кровотечі на симуляційних манекенах.

За результатами тренінгу учасники отримали сертифікати. Вітав із успішним закінченням навчання т.в.о. ректора підполковник поліції Олександр Юнін.

 

 


630