Стали відомі імена найсильніших спортсменів ДДУВС

Новини університету

Чемпіонат із жиму штанги (без екіпіровки) серед чоловіків та жінок відбувся у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. У змаганнях взяли участь понад тридцять спортсменів – представників всіх курсантських факультетів.

Грамоти розігрувались у шести вагових категоріях: до 67,5, 75, 82,5, 90 та понад 90 кілограмів серед чоловіків та серед дівчат в абсолютній ваговій категорії.

Запекла боротьба розгорнулась з першої хвилини чемпіонату. Організація та проведення змагань не залишила байдужими ні учасників, ні глядачів. Викладачі кафедри спеціальної фізичної підготовки переконані, такі заходи спонукають до занять спортом та ведення здорового способу життя.

Перше місце у ваговій категорії до 67,5 кг посів курсант факультету превентивної діяльності Денис Жернаков. У ваговій категорії до 75 кг чемпіоном став курсант цього ж факультету Олександр Понтюхов. У ваговій категорії до 82,5 кг перше місце посів курсант ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Ярослав Петренко. У вагові категорії до 90 кг чемпіоном став курсант ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Денис Киричко. У ваговій категорії понад 90 кг перше місце посів курсант ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Руслан Добровольський. Серед жінок у абсолютній ваговій категорії чемпіонкою стала курсантка ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Карина Рудницька.

Командні місця розподілилися наступним чином: перше та третє місця виборов ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції, друге місце посів факультет превентивної діяльності.

Організацію та проведення змагань здійснювали викладачі кафедри спеціальної фізичної підготовки: Дмитро Діщенко, Дмитро Гіденко, Костянтин Вознюк, Роман Марков та Євген Гіденко.

 

 


663