Чемпіонат ДДУВС із рукопашного бою визначив кращих бійців закладу!

Новини університету

Чемпіонат Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ із рукопашного бою у розділі «дозований контакт» нещодавно відбувся серед представників усіх курсантських факультетів. Участь у змаганнях взяло близько 50 спортсменів.

Організатором змагань стала кафедра спеціальної фізичної підготовки.

За перемогу боролися у вагових категоріях до 60 кг, 65 кг, 70 кг, 75 кг, 80 кг, 85 кг, а також понад 90 кг.

Головним суддею змагань став старший викладач кафедри спеціальної фізичної підготовки Олександр Журавель. До складу суддівської команди також увійшли викладачі кафедри спеціальної фізичної підготовки Володимир Рогальський та Дмитро Білан.

За підсумками турніру командні результати розподілилися наступним чином: 1 місце посіли курсанти факультету кримінальної поліції, 2 місце – курсанти факультету превентивної діяльності, а третіми стали курсанти Навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції.

Щодо результатів в особистому заліку: у ваговій категорії до 60 кг переможцем став курсант факультету кримінальної поліції Олександр Ковальчук, у ваговій категорії до 65 кг 1 місце посів курсант факультету кримінальної поліції Єгор Набока, у ваговій категорії до 70 кг першим став курсант Навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Владислав Притуляк, у ваговій категорії до 75 кг перемогу здобув курсант факультету превентивної діяльності Іван Мартиненко, у ваговій категорії до 80 кг – курсант факультету кримінальної поліції Богдан Севцов, у ваговій категорії до 85 кг – курсант факультету кримінальної поліції Михайло Сідоусов, у ваговій категорії понад 90 кг – курсант факультету Навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Ілля Дюк.

 

 


438