Всеукраїнська науково-практична конференція «Правнича освіта та юридична клінічна практика»

Анонси університету

8 грудня о 10:00 у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція «Правнича освіта та юридична клінічна практика».

До участі у круглому столі запрошуються:

– здобувачі вищої освіти (студенти, курсанти, аспіранти та ін.);

– представники юридичного клінічного руху;

– представники Центрів вторинної безоплатної правової допомоги;

– вчені у галузі права, політології, науки державного управління та ін.;

– адвокати, юрисконсульти, нотаріуси, інші практикуючі фахівці у галузі права;

– громадські організації, а також всі ті, хто цікавиться проблемами застосування законодавства про безоплатну правову допомогу.

Робота конференції передбачає наступні напрями:

1. Юридична освіта в Україні: проблеми та виклики.

2. Безоплатна правова допомога: проблеми теорії та практики.

3. Юридичні клініки: освіта та правова допомога.

Робоча мова круглого столу – українська.

За підсумками круглого столу планується видання збірника тез (pdf.формат).

Участь у конференції – безкоштовна.

Форма участі: дистанційна.

Для участі в науковому заході необхідно до 5 грудня 2021 року надіслати матеріали на e-mail: elenaorlova@ukr.net з поміткою «На конференцію».

Назва надісланих файлів має включати в себе прізвище авторів (Наприклад: Петренко_Тези).

До тез доповіді додається рецензія наукового керівника (для осіб, які не мають наукового ступеня, ад’юнктів, аспірантів і інших здобувачів вищої освіти).

Оргкомітет конференції приймає тези доповідей обсягом до 5 сторінок (українською, російською та англійською мовами), набраних у текстовому редакторі Microsoft Word, шрифт Times New Roman, кегль 14, інтервал 1,5, усі поля – 20 мм, абзац – 12,5 мм.

При оформленні списку літератури слід дотримуватися вимог розробленого в 2015 році Національного стандарту України ДСТУ 8302:2015 «Інформація та документація. Бібліографічне посилання. Загальні положення та правила складання».

Оргкомітет залишає за собою право відхиляти матеріали, які порушують стандарти академічної доброчесності, не відповідають тематиці круглого столу та редакційно-технічним вимогам.

Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. Особи без наукового ступеня додають завірену рецензію кандидата або доктора наук.

Збірник тез наукового заходу буде направлений учасникам у форматі .pdf протягом місяця після проведення заходу на електронну адресу, вказану в заявці.

Контактна особа:

Орлова Олена Олександрівна – директор юридичної клініки «Істина» Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, доцент кафедри загальноправових дисциплін (066 753 33 58, 097 400 82 84).

Зразок оформлення тез доповіді (активне посилання)

 

 


511