Академічна мобільність – це унікальна можливість обмінятися досвідом і напрацюваннями

Новини університету

Завершився пілотний проєкт із реалізації програми міжрегіональної академічної мобільності між ДДУВС та ХНУВС. З учасниками, викладачами Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, спілкувався ректор полковник поліції Андрій Фоменко.

У ході зустрічі обговорили можливості впровадження результатів проєкту у навчальний процес та подальші перспективи його реалізації.

«Академічна мобільність – це унікальна можливість обмінятися досвідом і напрацюваннями, поспілкуватися та домовитися про співпрацю», – підкреслив у ході зустрічі Андрій Фоменко.

Ректор наголосив, заклад освіти й надалі буде долучатися до участі у програмах академічної мобільності між закладами вищої освіти системи МВС.

Нагадаємо, викладачі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ упродовж тижня працювали за обміном на базі Харківського національного університету внутрішніх справ. До участі у проєкті долучилися доцент кафедри кримінального права та кримінології підполковник поліції Валентин Людвік, доцентка кафедри кримінального процесу майор поліції Аліна Гаркуша, професор кафедри криміналістики та домедичної підготовки Ігор Пиріг, старший викладач кафедри тактико-спеціальної підготовки підполковник поліції Валерій Біліченко, а також доцент цієї ж кафедри полковник поліції Василь Поливанюк.

Учасники переконані, академічна мобільність надзвичайно важлива для забезпечення якості навчального процесу та провадження наукових досліджень.

«Впродовж тижня ми мали змогу ознайомитися з особливостями викладання у Харківському національному університеті внутрішніх справ. Безсумнівно, це сприятиме імплементації нових методик викладання у навчальний процес нашого університету. Також ми поділилися своїми досвідом та здобутками, налагодили ефективну комунікацію з колегами», – зазначив доцент кафедри тактико-спеціальної підготовки Василь Поливанюк.

Раніше ми вже писали, що викладачі ХНУВС під час тижня академічної мобільності на базі ДДУВС долучилися до тренінгу на тему «Особливості поведінки поліцейських при наданні домедичної допомоги». Під керівництвом досвідчених інструкторів вони опановували теоретичні аспекти та відпрацьовували навички зупинки критичної кровотечі на симуляційних манекенах. За підсумками тренінгу їм вручили сертифікати.

 

 


598