Про курсантсько-студентське життя розповідали школярам представники ДДУВС!

Новини університету

Фахівці Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ провели ряд профорієнтаційних бесід з учнями 10-11 класів м. Марганець та смт. Томаківка.

Про особливості правоохоронної діяльності розповідав провідний фахівець капітан поліції Іван Богатир та курсант факультету кримінальної поліції Павло Димнич.

Профорієнтаційну роботу представники ДДУВС здійснювали спільно з фахівцями Марганецького міського відділу Національної поліції України та Томаківського відділення поліції Нікопольського відділу поліції ГУНП в Дніпропетровській області. Разом спікери відвідали 9 шкіл у м. Марганець та 2 заклади у смт. Томаківка.

У рамках профорієнтаційних заходів школярам розповідали про особливості вступу до закладу зі специфічними умовами навчання. Докладно зупинилися і на ключових аспектах курсантського та студентського життя.

Під час зустрічей старшокласникам також розповідали, де саме вони зможуть працювати після закінчення ДДУВС, зокрема про підрозділи та конкретні посади, які пропонуються випускникам курсантських факультетів.

 

 


517