Патріотичну акцію на підтримку військових влаштували курсанти ДДУВС разом із дітлахами!

Новини університету

Напередодні Міжнародного дня волонтера курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ долучилися до акції «Допомога іншим».

Ініціаторами нового патріотичного проєкту стали першокурсники з Навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції: Марія Брусенцева та Крістіна Анохіна. Так, майбутні правоохоронці відвідали Центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Барвінок». Разом із вихованцями закладу створили колективний малюнок на підтримку бійців, які перебувають у зоні АТО/ООС.

Як зазначають представники інституту, таку акцію влаштували не лише для виховання у дітлахів патріотичного духу: створені малюнки планують через військових передати на фронт як символ вдячності за відданість та оборону незалежності країни.

«Ми запропонували малечі намалювати своєрідне послання для військових зони ООС, і вони відразу охоче долучилися до нашої ініціативи. Взагалі я вдруге відвідую такий заклад і готова й надалі зустрічатися з вихованцями центру, спілкуватися з ними. Особисто мені спілкування з ними дуже подобається. До того ж, діти розповіли, що у багатьох із них в родині є військові, які були або й зараз перебувають у зоні військових дій, тож, усі хотіли зробити свій внесок у створення малюнку», – розповідає курсантка Марія Брусенцева.

 

 


698