Фрі-файтери ДДУВС здобули 4 нагороди на Чемпіонаті України

Новини університету

Суміш адреналіну, хвилювання та радість перемог. Збірна команда з фрі-файту Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ на Чемпіонаті України виборола 4 медалі, 3 золоті та 1 срібну.

У цих змаганнях взяли участь 264 спортсмени з 16 областей України. Семеро фрі-файтерів представляли ДДУВС.

За словами тренера завідувача кафедри спеціальної фізичної підготовки Віктора Богуславського, у дні змагань було не по-осінньому спекотно, адже на ринзі у запеклих двобоях зустрілися кращі бійці фрі-файту з усієї України. «Глядачі стали свідками яскравих поєдинків, часом із непередбачуваним фіналом», – розповів він.

Тренер вважає виступ спортсменів ДДУВС на змаганнях тріумфальним. Чемпіонами стали курсант першого курсу факультету кримінальної поліції Михайло Савченко, курсант другого курсу факультету превентивної діяльності курсу Іван Мартиненко, курсант четвертого курсу факультету превентивної діяльності Єгор Набока. Срібло виборов курсант другого курсу факультету кримінальної поліції В’ячеслав Щербаков.

Також стало відомо, що за результатами змагань було досягнуто іще однієї знакової для університетської збірної цілі. Курсанти Єгор Набока та Іван Мартиненко виконали нормативи майстрів спорту, Михайло Савченко та В’ячеслав Щербаков – кандидатів у майстри спорту.

 

 


801