Гендерний батл відгримів у ДДУВС!

Новини університету

Розважальна гра «Він, вона – разом!» відбулася нещодавно між курсантами Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Свій рівень знань щодо гендерної тематики перевіряли майбутні правоохоронці з факультету кримінальної поліції.

Організаторами гри стали провідний фахівець факультету капітан поліції Світлана Крупа та доцент кафедри оперативно-розшукової діяльності Марина Волошина. Реалізували ідею за підтримки працівників факультету та групи активних курсантів.

Гра поєднала у собі безліч конкурсів та завдань, зокрема з питань гендерної рівності.

Так, курсанти вгадували музичні композиції, персонажів та реальних особистостей за підказками, брали участь у вікторинах, складали слова з літер та навіть танцювали. Під час виконання завдань учасників бурхливо підтримували команди.

«Це чудово, коли під час насиченого для курсантів періоду зимової сесії є можливість відпочити, повеселитися. Згідно формату гри грали хлопці проти дівчат, але ми усім колективом мали змогу згуртуватися та пізнати один одного з нових, цікавих сторін», – поділилася враженнями курсантка 2 курсу факультету кримінальної поліції Катерина Озерова.

За результатами гри перемогу здобула команда дівчат із рахунком 34/27. Переможців нагородили подарунками, а всіх учасників також частували тортом.

Як зазначив заступник декана підполковник поліції Юрій Герасимчук, подібні заходи на факультеті передбачаються і в подальшому.

 

 


829