У ДДУВС триває реалізація програми з академічної мобільності!

Новини університету

15 викладачів та курсантів Львівського державного університету внутрішніх справ упродовж тижня перебуватимуть на базі ДДУВС, долучившись до програми з академічної мобільності. Офіційне відкриття нового етапу проєкту відбулося сьогодні за участі ректора полковника поліції Андрія Фоменка та першого проректора підполковника поліції Олександра Юніна.

Як зазначив ректор ДДУВС Андрій Фоменко, програма з академічної мобільності впроваджується у всіх закладах вищої освіти в системі МВС, а її мета – обмін досвідом у процесі професійної підготовки майбутніх правоохоронців.

«Це гарна нагода для особистісного розвитку кожного курсанта, а для викладачів – можливість для професійного зростання. У рамках реалізації програми з академічної мобільності будуть запропоновані нові форми та методи як для практичної складової, так і для теоретичної», – зауважив Андрій Євгенович.

Зокрема ректор додав, що така програма дозволить презентувати конкретні напрацювання кожного університету: застосування новітніх тренінгових центрів, залучення до проведення занять практиків тощо.

«Серед ключових завдань проєкту – мінімізація прірви, яка раніше існувала між теорією та практикою», – акцентував увагу Андрій Фоменко.

Зазначимо, що до навчального процесу у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ долучилися викладачі ЛьвДУВС: доцент кафедри кримінального процесу та криміналістики підполковник поліції Сергій Марко, доцент кафедри теорії права, конституційного та приватного права Роман Демків, доцент кафедри оперативно-розшукової діяльності майор поліції Юрій Дмитрик, завідувачка кафедри спеціальної фізичної підготовки полковник поліції Олена Тьорло, а також завідувач кафедри адміністративного права та адміністративного процесу капітан поліції Юрій Хатнюк. Фахівці разом із викладачами ДДУВС долучаться до проведення бінарних занять.

Упродовж тижня навчатимуться у закладі за обміном і курсанти 4 курсу зі Львова.

Натомість у Львівському державному університеті внутрішніх справ працюватимуть викладачі ДДУВС: доцент кафедри криміналістики та домедичної підготовки Навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції підполковник поліції Віктор Плетенець, доцент кафедри кримінального права та кримінології Навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції підполковник поліції Валентин Людвік, доцент кафедри оперативно-розшукової діяльності факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Марина Волошина, старший викладач кафедри спеціальної фізичної підготовки факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції майор поліції Володимир Рогальський, викладач кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності підполковник поліції Олександр Захарченко.

Ознайомляться із особливостями навчального процесу і 10 курсантів ДДУВС з факультету кримінальної поліції та Навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції.

 

 


720