Діяльність практичних психологів у системі МВС

Новини університету

«Діяльність практичних психологів у системі МВС України» – за такою темою для студентів факультету ННІ права та інноваційної освіти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ було проведено онлайн-лекцію за участю начальника служби психологічного забезпечення військової частини № 3033 Національної гвардії України Ольги Супрун.

До заходу долучилося більше 70 учасників – студенти-психологи різних курсів, а також викладачі кафедри психології та педагогіки.

Ініціатором та організатором проведення заходу стала доцент кафедри Тетяна Бородулькіна, яка викладає навчальну дисципліну «Вступ до спеціальності» у студентів-першокурсників.

Під час лекції Ольга Супрун розповіла про особливості роботи та основні види діяльності практичного психолога у військовій сфері, про компетентності військового психолога, поділилася історією свого професійного шляху, а також відповіла на численні запитання учасників заходу.

Студенти-психологи цікавилися специфікою роботи практичного психолога саме у військовій частині, колом професійних завдань військового психолога, критеріями відбору на посаду практичного психолога у військову сферу, складнощами роботи в цій галузі тощо.

Наприкінці зустрічі Ольга Супрун провела майстер-клас, у ході якого познайомила учасників зустрічі із методикою подолання негативних психічних станів «Чорно-біла світлина».

 

 


917