Фокус на покращення якості надання освітніх послуг: у ДДУВС триває реалізація програми з академічної мобільності

Новини університету

Бінарне заняття з дисципліни «Комплексні штабні навчання» для курсантів 4-го курсу Навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції за темою «Початок кримінального провадження» відбулося у ДДУВС в рамках реалізації програми академічної мобільності між закладами вищої освіти, що належать до сфери управління МВС України.

Під час заняття було розглянуто та проаналізовано процесуальний порядок проведення слідчої (розшукової) дії «Слідчий експеримент». Курсантами відпрацьовувалися навички процесуального порядку проведення слідчого експерименту, особливості процесуального закріплення відеофіксації, що проводилася в житлі за участю спеціаліста та захисника.

Жваву дискусію викликали питання про тактичні особливості проведення даної слідчої (розшукової) дії. За результатами проведення слідчого експерименту здобувачами вищої освіти було складено протокол.

Спільно провели заняття доцент кафедри кримінального процесу ДДУВС Аліна Гаркуша, професор кафедри криміналістики та домедичної підготовки ДДУВС Ігор Пиріг та доцент кафедри кримінального процесу та криміналістики ЛьвДУВС Сергій Марко.

Наприкінці бінарного заняття Сергій Марко поділився власним науково-педагогічним досвідом роботи та навів цікаві приклади з практичної діяльності за темою заняття.

Викладачі переконані, отримані у ході заняття знання та навички знадобляться курсантам під час подальшої професійної діяльності на посаді слідчого.

 

 


435