Підбили підсумки спортивного року та взяли вектор на подальший розвиток. Ректор ДДУВС зустрівся з «динаміадівцями»

Новини університету

Сьогодні, 10 грудня, ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ полковник поліції Андрій Фоменко відзначив університетську збірну, яка стала бронзовим призером комплексних змагань з неолімпійських видів спорту за програмою «Динаміада-2021».

У ході зустрічі було підбито підсумки року та окреслено плани роботи спортивної університетської спільноти на найближчу перспективу.

З ректором спілкувалися курсанти – члени збірних команд з гирьового спорту, боротьби самбо, поліатлону та легкої атлетики. У заході також взяли участь тренери – представники кафедр спеціальної фізичної підготовки та тактико-спеціальної підготовки.

Раніше ми вже писали, що у цьому році за підсумками загальнокомандної першості комплексних змагань з неолімпійських видів спорту за програмою «Динаміада-2021» серед збірних команд територіальних організацій товариства, а також збірних команд закладів вищої освіти, що належать до сфери управління МВС, Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ посів ІII місце. Кубок і диплом ректору університету вручив міністр внутрішніх справ України, голова ФСТ «Динамо» України Денис Монастирський 16 листопада під час конференції фізкультурно-спортивного товариства у Києві.

У ході зустрічі з курсантами та тренерами Андрій Фоменко зазначив, що спорту в університеті приділяється велика увага, адже хороша фізична підготовка є обов’язковою складовою у процесі навчання поліцейських.

«Ця бронзова нагорода для нашого навчального закладу – це в першу чергу гордість і, звичайно ж, показник того, що ми рухаємося у правильному напрямку. Відрадно, що спортивна репутація університету з кожним роком міцнішає. Заняття спортом загартовує, а тренування перед змаганнями дисциплінують. Сильна ж духом та дисциплінована людина завжди матиме успіх у житті. Тому навіть не сумнівайтеся – ви на правильному шляху!» – сказав ректор.

Андрій Фоменко привітав спортсменів університету з високими здобутками, побажав нових перемог і наголосив, що керівництво університету й надалі буде робити все необхідне для якісної підготовки майбутніх поліцейських та зміцнення спортивної бази університету.

 

 


341