ДДУВС та ЛьвДУВС покращили комунікацію завдяки програмі академічної мобільності!

Новини університету

Другий етап реалізації програми академічної мобільності завершено у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Так, 5 викладачів та 10 курсантів Львівського державного університету внутрішніх справ отримали сертифікати про успішне закінчення стажування.

Привітав учасників програми ректор ДДУВС полковник поліції Андрій Фоменко.

Він, перш за все, запропонував викладачам та курсантам закладу поділитися враженнями від університету та в цілому від навчального процесу. Також очільник вишу побажав присутнім успіхів у подальшому розвитку, активної професійної та життєвої позиції.

«Не зупиняйтеся на досягнутому та рухайтеся лише вперед. Якщо відчуваєте, що важко, це означає, що ви працюєте на розвиток. Раджу максимально брати користь від навчання: коли є можливість брати участь у тренінгах, конференціях, робіть це. Розвивайтеся невпинно! Час минає досить швидко, тому професійний досвід треба напрацьовувати щохвилини», – зауважив Андрій Євгенович.

У рамках офіційного заходу ректор вручив гостям закладу сертифікати та пам’ятні нагрудні знаки «55 років ДДУВС».

Своїми враженнями від навчання у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ поділилися викладачі та курсанти ЛьвДУВС.

«Дуже вражає ваша матеріально-технічна база! Окремо варто відзначити і рівень організації навчального процесу. Особисто я дуже вдячна викладачам ДДУВС, які поділилися власним досвідом. Деякі рекомендації та підходи навіть планую запроваджувати у своїй роботі», – підкреслила завідувачка кафедри спеціальної фізичної підготовки полковник поліції Олена Тьорло.

Слова вдячності керівництву закладу, викладачам та колегам висловили і курсанти ЛьвДУВС.

«Ми вражені, як цікаво проходять у ДДУВС практичні заняття, а тому із задоволенням переймали досвід та нові навички. До того ж, ми познайомилися із курсантами вашого закладу, покращали комунікацію і зможемо в подальшій професійній діяльності спілкуватися один із одним», – розповіла курсантка ЛьвДУВС Христина Залужна.

Реалізація другого етапу проєкту академічної мобільності тривала упродовж тижня. У рамках програми викладачі зі Львова та Дніпра проводили бінарні заняття, а курсанти опановували особливості навчального процесу у закладах вищої освіти.

За результатами курсу передбачається також зустріч керівництва з викладачами та курсантами ДДУВС, які упродовж тижня працювали та навчалися у Львові.

 

 


673