Обговорили актуальні питання впровадження гендерних підходів у процес підготовки фахівців сектора безпеки та оборони

Новини університету

У Національному юридичному університеті ім. Ярослава Мудрого пройшов Всеукраїнський круглий стіл «Моніторинг стану впровадження гендерних підходів у процес підготовки фахівців сектора безпеки і оборони», організований Урядовою уповноваженою з питань гендерної політики Катериною Левченко та за підтримки Урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції. У заході взяла участь помічниця ректора Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ з гендерних питань Ірина Грицай.

Доповідь пані Ірини була присвячена темі кращих практик впровадження гендерних підходів вищими навчальними закладами сектору безпеки та оборони.

У ході свого виступу спікерка акцентувала увагу на тому, що тема гендерної рівності – це виклик часу, і майбутнє нашої держави неможливо уявити без досягнення гендерного паритету у всіх сферах життєдіяльності.

«ДДУВС активно реалізовує політику гендерної рівності впродовж багатьох років та може ділитись своїм досвідом і кращими напрацюваннями впровадження гендерних підходів у процес підготовки фахівців сектора безпеки та оборони», – зазначила вона.

 

 


397