Новорічна вікторина, майстер-класи та тренінги, – усе про новорічний OPEN DAY у ДДУВС!

Новини університету

Новорічний OPEN DAY відбувся у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ в очному форматі. Так, цього разу абітурієнти мали змогу не лише ознайомитися із особливостями навчання у закладі, а й поринути у справжню новорічну атмосферу.

Захід відбувся із цілковитим дотриманням санітарно-протиепідемічних норм.

У фойє центрального входу абітурієнтів та їх батьків від самого ранку зустрічали новорічні герої: Санта-Клаус із помічницею.

Перш за все, гостей закладу ознайомили з умовами вступу, факультетами та спеціальностями, які пропонує університет. Начальник відділу кадрового забезпечення Андрій Іваниця, завідувачка відділу довузівської підготовки Влада Літошко та представники факультетів розповіли абітурієнтам про переваги навчання та перспективи працевлаштування.

У рамках заходу представники вишу влаштували новорічну вікторину «Що ви знаєте про ДДУВС». За правильні відповіді учасники отримували призи.

Не лише поспілкувалися, а й екскурсію влаштували! І не просто екскурсію: на кожній локації демонструвалися ключові напрями підготовки курсантів та студентів, а також проходили різноманітні тренінги та майстер-класи.

Так, для гостей закладу влаштували виставку службових автомобілів та вогнепальної зброї, а також продемонстрували роботу слідчо-оперативної групи на місці скоєння злочину.

На базі аудиторії тактичної медицини проходив майстер-клас із надання домедичної допомоги.

На полігоні «Протидія організованій злочинності та корупції» курсанти відпрацьовували практичні навички з проведення обшуку в службовому кабінеті.

Відвідали гості університету і психотренінговий комплекс: разом із психологами заповнювали тести та отримували рекомендації щодо вибору майбутньої професії. Родзинкою психологічних тренінгів став кролик Топотун, із яким усі бажаючі мали змогу познайомитися ближче та навіть зробити фото на пам’ять.

У рамках OPEN DAY усі бажаючі відвідали тренажерну та спортивну зали, а також залу судових засідань, мультимедійний тир та полігон «Кризова кімната, дружня до дитини».

 

 


789