«Врятували» Новий рік та подарували дітям справжнє диво: якою була новорічна казка у ДДУВС?

Новини університету

Напередодні новорічних свят продовжуємо запалювати на святковій сцені закладу! Цього разу курсанти та студенти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ інсценували новорічну казку «Володар часу» для дітей співробітників вишу та всіх бажаючих.

Гасне світло, лунає святкова музика, а на сцені, нарешті, з’являються вони: головні герої новорічної історії.

У будні – звичайні курсанти та студенти, а сьогодні – справжні актори, які майстерно перевтілилися у ролі Санта-Клауса, Снігової королеви, вовка, ворон, та безлічі інших казкових персонажів.

Втілювати театралізовану казку «Володар часу» допомагають режисери-постановники: фахівці відділення виховної, соціально-гуманітарної та культурно-масової роботи відділу кадрового забезпечення Ірина Григорович та Ольга Кузіна.

Захоплююче новорічне дійство включало в себе аудіовізуальні ефекти, ігри з дітлахами та музичні виступи героїв.

Наприкінці казки з артистами зустрівся ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ полковник поліції Андрій Фоменко. Він подякував курсантам та студентам за їхній ентузіазм, творчість та бажання подарувати дітлахам новорічне свято. Зокрема очільник закладу побажав хлопцям та дівчатам творчих злетів та гучних досягнень у новому році.

 

 


647