У ДДУВС вручили відзнаки та наукові ступені на засіданні вченої ради!

Новини університету

Низку професійних нагород та відзнак отримали фахівці Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ на засіданні вченої ради. Вітав із досягненнями ректор полковник поліції Андрій Фоменко.

Так, рішенням колегії Міністерства освіти і науки України було присвоєно вчене звання доцента науково-педагогічним працівникам: заступнику директора Навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції капітану поліції Ельвірі Сидоровій – доцента кафедри загальноправових дисциплін; провідному фахівцю відділу кадрового забезпечення Олексію Кучеренку – доцента кафедри цивільно-правових дисциплін; професору кафедри українознавства та іноземних мов Ірині Царьовій – доцента кафедри українознавства та іноземних мов; доценту кафедри економічної та інформаційної безпеки Ользі Станіній – доцента кафедри економічної та інформаційної безпеки; завідувачу кафедри спеціальної фізичної підготовки Віктору Богуславському – доцента кафедри спеціальної фізичної підготовки.

Окрім цього, рішенням вченої ради було присуджено ступінь доктора філософії слухачам аспірантури ДДУВС: Юлії Венгеровій, Сергію Рокуню, Сергію Чучку.

Також у рамках засідання ректор ДДУВС полковник поліції Андрій Фоменко вручив дипломи переможцям Конкурсу на кращу наукову, науково-технічну та профорієнтаційну продукцію в апараті МВС, територіальних органах, закладах, установах і на підприємствах, що належать до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України.

У номінації «навчальні посібники (навчально-методичні та навчальні наочні посібники, хрестоматії, практикуми, робочі зошити тощо)» представники ДДУВС посіли 1 та 2 місця.

У номінації «методики, методичні рекомендації (методичні настанови)» та в номінації «видання,що містять інформацію з обмеженим доступом» фахівці вишу стали другими.

Друге місце спеціалісти закладу посіли і в номінаціях «довідкові видання (енциклопедії, енциклопедичні, мовні, лінгвістичні словники, довідники)», «наукові періодичні видання», «друкована профорієнтаційна продукція».

Окрім цього, у номінації «мультимедійні видання (дистанційні навчальні курси, навчальні відеопосібники тощо)» фахівці ДДУВС стали третіми.

 

 


794