Талановита людина – талановита у всьому. Про творче життя курсантки Ангеліни М’яло

Без рубрики, Новини університету

Молода, активна, завзята, щира! А вже таланти цієї дівчини важко перелічити. З раннього дитинства вона була обдарованою дівчинкою, але творчо почала розвиватися відтоді, коли вступила до художньої школи № 2 міста Дніпро. Малює, танцює, співає, захоплюється наукою та поезією. І тут ставимо три крапки, адже Ангеліна постійно удосконалює свої творчі навички, розширює, опановує все нове, незвичайне, цікаве.

Героїня нашого есе навчається на 2 курсі факультету кримінальної поліції. Індивідуальність, особистість, в якої душа прагне до прекрасного, руки не знають спокою, а мозок – невичерпне джерело ідей та задумів. Так характеризують дівчину в університеті однолітки та викладачі.

Малює переважно аквареллю. Найбільше полюбляє зображати пейзажі, зокрема гори. Свої роботи неодноразово виставляла на творчих університетських виставках.

До слова, дівчину надихає природа та все красиве, що її оточує. «Я вдячна усім, хто мене підтримує та пишається мною. Саме зацікавленість з боку батьків та рідних до результатів моєї творчості, спонукають шукати нові мотиви, творити ще більше, аби дивувати та дарувати радість тим, хто поряд», – розповідає Ангеліна.

Ім’я юної художниці на слуху й у односельчан. У рідному селі Горянівське Дніпропетровської області дівчина разом із іншими майстрами розмалювала альтанку у дитячому садочку, фасад автобусної зупинки, а також шкільний паркан.

Є у творчому доробку нашої героїні й роботи з петриківським розписом. У орнаментальних мотивах переважають яскраві, насичені тони, привертають увагу не тільки колоритом, але й надзвичайною цілісністю творчої ідеї.

Іще одне захоплення Ангеліни М’яло – народні танці. Колектив, у якому займалася дівчина у шкільні роки, неодноразово ставав переможцем регіональних та всеукраїнських конкурсів.
Також наша героїня захоплюється вокалом. Наразі співає у церковному хорі.

До Різдва дівчина разом із маленькими парафіянами Храму Успіння Пресвятої Богородиці розучила колядку. Тож у святковий день діти порадували односельчан яскравим вертепом.

 

 


717