Курсант ДДУВС отримав мовний сертифікат Кембриджу

Новини університету

Успішно склав іспит системи Cambridge Assessment English та отримав сертифікат рівня B2 курсант 4 курсу Навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Владислав Карпенко.

Зі слів хлопця стало відомо, що до рівня С1 йому не вистачило всього 2 бали. Результат курсанта – 178 балів.

Владислав Карпенко захоплювався вивченням англійської мови з молодших класів. У старшій школі додатково навчався на мовних курсах.

Він переконаний, що знання іноземної мови допоможе йому у майбутньому. «Я успішно склав іспит і отримав не лише сертифікат, а ще й упевненість в собі та величезну кількість нових можливостей для кар’єрного зростання», – говорить Владислав.

Курсант висловлює подяку викладачам кафедри українознавства та іноземних мов професору Ірині Царьовій та доценту Тетяні Покуловій за організацію та ґрунтовну підготовку.

До слова, Cambridge CAE exam – це тест на високий рівень володіння англійською мовою від університету Кембридж. Щорічно цей іспит складає близько 90 тисяч осіб із 180 країн світу, що свідчить про велику популярність цього іспиту. Понад 15000 університетів, роботодавців та урядових організацій у всьому світі визнають результати іспитів Cambridge English. Головна перевага на відміну від TOEFL чи IELTS, полягає в тому, що термін дії сертифікату, який засвідчує одне із досягнень вашого життя, ніколи не закінчиться. Ви складаєте іспит один раз. Якщо ваш рівень володіння англійською покращується, впевнено складайте наступний іспит із Кембриджської лінійки!

 

 


465