Обираємо практичний підхід!

Новини університету

Навчальна практика триває у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Серед здобувачів вищої освіти, які відпрацьовують професійні навички під керівництвом практиків – студенти Навчально-наукового інституту права та інноваційної освіти, спеціальності «Публічне управління та адміністрування».

Так, студенти 3 курсу проходять практику в органах влади та їхніх структурних підрозділах різних рівнів: Департаменті соціального захисту населення та обласному центрі соціальних служб Дніпропетровської ОДА, Синельніківській міській раді, Маломихайлівській сільській раді ОТГ, Нікопольському районному відділенні поліції, архівному управлінні Дніпровської міської ради.

Навчальна практика триватиме до 4 лютого 2022 року. Упродовж цього періоду студенти ознайомляться з установчими документами, структурою органу влади, його основними завданнями. Зокрема проаналізують плани роботи, основні цільові програми, звіти про виконання бюджетних програм та ключові інструменти взаємодії з громадськістю.

«Під час розподілу здобувачів на бази практик ми максимально врахували їхні побажання. Зичимо успіхів в опануванні професійних компетентностей фахівців органів державного управління та місцевого самоврядування», – зазначив завідувач кафедри управління та адміністрування Сергій Шевченко.

 

 


404