Психологічний супровід після участі у бойових діях – досвідом із майбутніми нацгвардійцями ділився фахівець ДДУВС

Новини університету

Завідувач кафедри гуманітарних дисциплін та психології поліцейської діяльності Кирило Недря долучився до проведення заняття для слухачів магістратури Національної академії Національної гвардії України.

Бінарну лекцію фахівець прочитав на запрошення професорки кафедри соціально-гуманітарних дисциплін НАНГУ Ірини Трубавіної.

Під час заняття ключову увагу зосередили на темі морально-психологічного забезпечення військових. Так, обговорили широке коло питань щодо управління підрозділом в екстремальних і бойових умовах, а також соціально-психологічного супроводу безпосередньо упродовж служби та після участі у бойових діях.

«Особливу увагу слухачів викликав унікальний досвід організації побуту та виконання завдань під час оборони Донецького летовища. Зокрема цікавилися умовами адаптації до цивільного життя», – зазначив фахівець.

Нагадаємо, що Кирило Недря – ветеран АТО/ООС, «кіборг», брав участь в обороні Донецького аеропорту у 2014 році. Заснував власний тренерський курс «Стресостійкість у роботі поліцейських» та є автором навчально-практичного посібника.

 

 


318