Триває виробнича та навчальна практики студентів ДДУВС

Новини університету

У ТОВ «Фасадбудцентр» розпочали практику студенти 2-3 курсів спеціальностей «Економіка» та «Менеджмент» ННІ права та інноваційної освіти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Стартували з ознайомчої екскурсії, яку провів для здобувачів вищої освіти директор товариства Дмитро Задорожний. Він ознайомив студентів зі структурою та організацією роботи підприємства. Студентів ДДУВС із Марокко супроводжувала професорка кафедри аналітичної економіки та менеджменту Світлана Хамініч.

Гаранти освітніх програм спеціальності 051 «Економіка» Ірина Кононова та Олена Оскома акцентували увагу студентів на важливості набуття практичних навичок для подальшого працевлаштування, а стейкхолдеру Дмитру Задорожному на необхідності подальшої співпраці з метою удосконалення практичної складової в освітньому процесі закладу освіти.

Упродовж практики, яка триватиме до 4 лютого включно, здобувачі вищої освіти ознайомляться з функціями служб підприємства, разом із керівниками практики зможуть проаналізувати форми фінансової звітності, а також будуть залучені до виконання завдань виробничого процесу.

 

 


442