Опановують юридичну справу на практиці!

Новини університету

Навчальна практика у студентів ННІ права та інноваційної освіти ДДУВС набирає обертів. Зокрема застосовують отримані в університеті знання студенти, які здобувають спеціальність «Право».

Як зазначають представники кафедри цивільно-правових дисциплін, цього року завдяки розширеній системі баз практики студенти мають змогу спробувати себе у професійній діяльності не лише за місцем проживання, а й у відповідності до бажання ознайомитися із тією чи іншою сферою.

Так, упродовж практики здобувачі вищої освіти зануряться в особливості роботи органів внутрішніх справ, юстиції. Більше дізнаються і про діяльність адвокатів, нотаріусів, юрисконсультів на підприємствах, в органах державної влади та місцевого самоврядування.

Студентка 2 курсу Навчально-наукового інституту права та інноваційної освіти Дарія Демиденко проходить практику в одному з центрів безоплатної правової первинної допомоги. Розповідає: вже отримала чимало завдань та корисних порад від керівників.

«Спочатку ознайомилася із досьє клієнтів, потім почала займатися написанням позовних заяв на різну тематику. Також складала заяви щодо розлучень та аліментів. Окрім цього, була присутня під час надання безоплатних правових консультацій. Це дуже продуктивний спосіб підготовки», – зазначає студентка.

 

 


386