Про специфіку роботи та необхідність якісної професійної підготовки кадрів розповів курсантам керівник ДСР!

Новини університету

Із робочим візитом Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ сьогодні відвідав начальник Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України полковник поліції Валентин Копаєв. Разом із ректором ДДУВС полковником поліції Андрієм Фоменком він поспілкувався із курсантами Навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції.

Спікер розповів про специфіку діяльності Департаменту стратегічних розслідувань та надав майбутнім правоохоронцям декілька професійних порад.

Зокрема зазначив, що досить високі результати роботи ДСР має завдяки вдалому застосуванню поліцейськими симбіозу спеціального технічного інструментарію та аналітики.

Також Валентин Копаєв зупинився на актуальності професійної підготовки кадрів, яка здійснюється зокрема в стінах ДДУВС.

«Здійснюючи внесок в освіту, ми робимо значний внесок для себе. Чим якіснішою буде підготовка курсантів, тим кращу отримаємо кваліфікацію працівників, які у складі наших підрозділів виявлятимуть, припинятимуть та попереджатимуть незаконну діяльність суспільно небезпечних організованих груп та злочинних організацій», – зауважив очільник Департаменту стратегічних розслідувань.

Курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ використали нагоду поспілкуватися із досвідченим практиком. Так, майбутні поліцейські запитували про динаміку ефективності боротьби з організованими злочинними групами з моменту створення ДСР. Цікавилися і методами вдосконалення роботи департаменту.

Валентин Копаєв наголосив на ефективності безпрецедентного інструментарію, який опинився в руках фахівців департаменту та дієвості механізму санкцій РНБО щодо «злодіїв в законі» та кримінальних авторитетів.

Ректор Андрій Фоменко подякував керівнику департаменту за візит до ДДУВС, а також акцентував увагу на тому, що завдяки зустрічі з практиком, курсанти вже здобули цінний досвід.

«Ви маєте унікальну можливість покращувати рівень своєї підготовки, переймаючи цінні професійні поради від експертів», – звернувся до курсантів Андрій Євгенович.

У рамках робочого візиту для Валентина Копаєва провели екскурсію ключовими локаціями та тренінговими центрами вишу.

 

 


1 398