День Соборності відзначаємо масовим флешмобом!

Новини університету

Масштабний патріотичний флешмоб напередодні Дня Соборності України відгримів у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Участь у ньому взяло понад 400 курсантів, а також студентів закладу.

Видовищне дійство включало в себе 3 етапи. Так, спочатку курсанти за допомогою ліхтарів наживо сформували напис «Слава Україні! Героям Слава!».

Далі майбутні поліцейські утворили контур України, який теж «окреслили» за допомогою ліхтарів.

Наприкінці флешмобу хлопці та дівчата розкрили біле полотно, яке слугувало фоном для демонстрації патріотичного кліпу, відзнятого за участі ініціативної молоді університету.

Як зазначив помічник ректора Володимир Ковбаса, у ДДУВС знакове для країни свято вирішили відзначити саме патріотичним флешмобом.

«Наші курсанти як майбутні правоохоронці турбуються за майбутнє держави та її незалежність, цілісність. Вони розуміють, що проведення таких заходів дійсно об’єднує молодь. Що стосується державних свят, курсанти творчо підходять до проведення різних заходів та втілення ініціатив», – підкреслив Володимир Миколайович.

«Ідея флешмобу – досить масштабна та цікава. Ми настільки надихнулися нею, що навіть незважаючи на погоду втілили все заплановане. У серці кожного з нас тепло, адже ми шануємо історію нашої країни!» – прокоментувала учасниця флешмобу, курсантка Навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Владислава Фролова.

«Відчуваю гордість, тому що так багато людей зібралося разом, ініціативних та активних. Мені особисто дуже приємно було взяти участь у такому заході», – розповів курсант інституту Вадим Болгаренко.

 

 

 


702