У ДДУВС на одного доктора юридичних наук стало більше

Новини університету

Колектив Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ щиро вітає доцента кафедри криміналістики та домедичної підготовки підполковника поліції Віктора Плетенця із вдалим захистом дисертації на здобуття наукового ступеня доктора юридичних наук.

Захист відбувся 28 вересня 2021 року. Тема дисертації «Криміналістичне забезпечення подолання протидії досудового розслідування» за спеціальністю «Кримінальний процес та криміналістика; судова експертиза; оперативно-розшукова діяльність».

Привітав колегу та вручив диплом доктора юридичних наук ректор університету полковник поліції Андрій Фоменко.

Віктор Плетенець працює в органах внутрішніх справ з 1998 року. Працював на посадах міліціонера патрульно-постової служби, помічника слідчого, дізнавача, слідчого Новомосковського МВ УМВС України в Дніпропетровській області. З 2006 року займається науково-педагогічною діяльністю. У 2011 році захистив кандидатську дисертацію за темою «Розслідування завідомо неправдивих повідомлень про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності». У 2013 році отримав вчене звання доцента кафедри криміналістики, судової медицини та психіатрії.

За його авторством опубліковано понад 100 наукових та навчально-методичних робіт. Основними напрямами наукової діяльності є: сучасні проблеми криміналістики, організації й тактики проведення окремих слідчих (розшукових) дій.

Бажаємо Віктору Миколайовичу успішного втілення всіх творчих та наукових задумів, успіхів у майбутніх наукових пошуках!

 

 


721