МІЖНАРОДНА ПРОГРАМА ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ДЛЯ ОСВІТЯН і НАУКОВЦІВ

Новини та оголошення (міжнародна діяльність)

Вельмиповажні колеги! Запрошуємо вас взяти участь у Міжнародній програмі підвищення кваліфікації та Міжнародного стажування для освітян і науковців, яку реалізує Східно-Європейський Інститут Психології (Україна-Франція) у партнерстві з низкою інституцій України, Польщі, Німеччини та Франції.

Термін прийому групи: 19-27 березня 2022 р.

м. Краків (Польща – Італія)

(реєстрація триває до 10 березня 2022 року)

Тривалість програми: 9 днів

Чисельність групи: 12 учасників

Програма передбачає:

► прослуховування та опрацювання навчально-демонстраційних курсів від провідних польських, італійських та українських фахівців за напрямом «Інноваційні методи викладання: новітнє в європейській освітній практиці»;

► участь у міжнародних конференційних подіях;

► ознайомлення із діяльністю та менеджментом європейських університетів;

► міжнародна публікація (за бажанням);

► отримання Міжнародного диплому/сертифікату підвищення кваліфікації (72-108-156 год.) або міжнародного Сертифікату про науково-педагогічне стажування (72-108-156 год.) – за потребою.

Також Програмою передбачені проживання у готелі, 2-місне розміщення, сніданок; 2 оглядові екскурсії.

Вартість Програми підвищення кваліфікації – 550 євро, що включає: навчальний та ознайомлювальний модулі, Міжнародний диплом/сертифікат підвищення кваліфікації/стажування; міжнародну публікацію; проживання, харчування (сніданки та кава-брейки під час заходів), екскурсійну програму (2 оглядові екскурсії).

Вартість Програми підвищення кваліфікації ВКЛЮЧАЄ трансфер (автобус) Київ-Краків-Київ.

При реєстрації заздалегідь можливий авіа-трансфер.

Вартість Програми міжнародного стажування (без трансферу, проживання і харчування) – 250 євро, що включає навчальний та ознайомлювальний модулі, Сертифікат про міжнародне стажування, кава-брейки під час заходів, екскурсійну програму (2 екскурсії). Проїзд, проживання, харчування, міжнародна публікація сплачуються окремо.

Оформлення візи (за потребою) забезпечується Програмою, вартість залежатиме від терміну та порядку оформлення і сплачується окремо.

Для учасників Навчально-демонстраційних сесій 2020 та 2021 рр. індивідуальна знижка 5%.

Реєстрація: індивідуальні або групові заявки (у довільній формі) прохання надсилати на psytoday@ukr.net При поданні групової заявки можливі знижки на проживання та екскурсійну програму.

Інформація за тел.: (044) 360-86-22, (044) 257-20-21, (067) 196-28-14

 


560