Всеукраїнський конкурс на краще правниче видання

Анонси університету

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ спільно з Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація українських правників» запрошують до участі у Всеукраїнському конкурсі на краще правниче видання.

Мета конкурсу – виявлення та відзначення кращих видань, які всебічно та якісно забезпечують потреби освітнього процесу у закладах вищої освіти юридичного профілю.
Загальні вимоги до участі: на конкурс можуть бути висунуті видання з правових наук, які розроблені державною мовою авторами/авторськими колективами закладів вищої освіти та наукових установ України, опубліковані з дотриманням видавничих вимог протягом останніх п’яти календарних років до року проведення конкурсу й безпосередньо використовуються в освітньому процесі підготовки фахівців юридичної галузі.

Конкурс оголошується за номінаціями: «Наукові видання», «Навчальні видання», «Навчально-методичні видання», «Довідкові видання», «Періодичні видання».

Для участі у конкурсі необхідно до 1 березня поточного року подати до організаційного комітету такі матеріали:

– клопотання керівника закладу вищої освіти або наукової установи із вказанням відповідної номінації;

– анотацію, у якій стисло викладено зміст праці, обґрунтовано її актуальність, новизну, оригінальність, представлено інформацію про рецензентів (1000 – 1500 знаків);

– відгуки у наукових виданнях, засобах масової інформації (за наявності);

– два примірники видання, висунутого на конкурс;

– відомості про автора/авторів – учасників конкурсу (ПІБ автора/авторів, місце роботи, посада, науковий ступінь, вчене звання, номер телефону, адресу ел. пошти).

За результатами розгляду організаційним комітетом подані на конкурс матеріали не повертаються.

Урочисте нагородження переможців відбудеться 11 березня 2022 року в рамках проведення VI Міжнародної науково-практичної конференції «Міжнародна та національна безпека: теретичні і прикладні аспекти» у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ.

Підсумки конкурсу будуть доведені до відома його учасників, оприлюднені на офіційних вебсайтах університету та Асоціації українських правників.

Матеріали надсилаються на адресу:

Дніпропетровський державний університет

внутрішніх справ, проспект Гагаріна, 26,

м. Дніпро, 49005.

Контактні особи:

Люся Можечук, т.в.о. начальника відділу організації наукової роботи, доктор філософії (096 398 93 90);

Надія Фісуненко, старший науковий співробітник відділу організації наукової роботи, кандидат економічних наук (096 388 25 11).

Електронна адреса: vonr@dduvs.in.ua.

 

 


916