Готовність до навчальної практики та стажування – 100%!

Новини університету

Детальний інструктаж напередодні навчальної практики та стажування відбувся у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Професійні поради та настанови від керівництва закладу та діючих правоохоронців отримували курсанти 2, 4 курсів ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції.

Серед учасників інструктивної наради – ректор ДДУВС полковник поліції Андрій Фоменко, директор ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції підполковник поліції Владислав Лазарєв, заступник директора полковник поліції Сергій Обшалов та керівники навчальної практики та стажування від закладу.

Участь у проведенні інструктажу також взяли практичні працівники підрозділів Національної поліції: заступник начальника – начальник організаційно-методичного відділу Слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області підполковник поліції Наталія Процик, а також начальниця 10-го відділу управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України підполковник поліції Ірина Твердоступ.

Під час наради представники університету акцентували увагу на обов’язковості дотримання принципів дисципліни та законності, транспортної дисципліни, носіння однострою, а також правил особистої безпеки безпосередньо під час проходження навчальної практики та стажування.

Так, ректор Андрій Фоменко зазначив, що курсантів будуть ототожнювати не лише з навчальним закладом, а й з Національною поліцією України в цілому.

«Надзвичайно важливо зважувати кожне рішення та діяти у рамках чинного законодавства. Окрім цього, намагайтеся використати час практики та стажування максимально ефективно: задавайте питання досвідченим наставникам, налагоджуйте комунікацію, а також постійно покращуйте рівень підготовки», – зауважив Андрій Євгенович.

Зокрема ректор підкреслив, що представники вишу й надалі продовжать взаємодіяти з курсантами навіть після випуску.

«Наша співпраця у майбутньому продовжиться у рамках різноманітних тренінгів, конференцій, підвищення кваліфікації. Ваше завдання – напрацьовувати досвід, який потім буде працювати на вас. Ми зі свого боку завжди готові вас підтримати та допомогти», – додав ректор.

Звернулися до курсантів із настановами і практичні працівники Нацполіції. Так, заступник начальника – начальник організаційно-методичного відділу Слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області підполковник поліції Наталія Процик зауважила: результат практичної діяльності залежить від того, як курсанти поставляться до виконання завдань.

«Ми завжди раді бачити у своїх лавах молодих фахівців, які сповнені нових ідей та готові працювати. Не забувайте, що постійно будете взаємодіяти з людьми, а тому вчіться комунікувати, будьте терплячими та вбирайте в себе максимум інформації. Слідство – це високоінтелектуальна служба, і мені б хотілося, щоб ви лише закріпили це твердження», – зазначила Наталія Миколаївна.

Зазначимо, що вже 31 січня 2022 року курсанти 2 та 4 курсів ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції прибувають до територіальних підрозділів ГУНП для проходження навчальної практики та стажування.

 

 


905