Зустріч із майбутніми вступниками з Олександрії

Новини університету

Профорієнтаційний захід відбувся в Олександрійському політехнічному коледжі за участі заступниці директорки ННІ права та інноваційної освіти ДДУВС Ірини Дзюби. Говорили про переваги юридичної освіти, перспективи випускників юридичних вишів та перевіряли знання студентів-правників.

Викладачка Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ розповіла про особливості навчання, проживання та дозвілля здобувачів вищої освіти навчального закладу.

Студенти коледжу ставили запитання стосовно умов вступу, ЗНО та можливостей подальшого працевлаштування.

Більш детально зупинилися на питанні академічної мобільності. Зокрема Ірина Дзюба розповіла про розвиток міжнародної діяльності у ДДУВС, можливості студентів проходити стажування та навчання у закладах освіти за кордоном.

Студент юридичного факультету Данило Геранін задоволений зустріччю. До університету внутрішніх справ у Дніпрі хлопець вирішив вступати ще декілька років тому.

«Сьогодні дізнався багато чого цікавого та корисного. Вимоги до вступників постійно змінюються, тому завжди необхідно бути в курсі всіх нововведень, тримати руку на пульсі. Ірина Вікторівна якраз і розповіла про особливості цьогорічної вступної кампанії ще й влаштувала перевірку наших знань з юриспруденції», – повідомив телефоном Данило.

На завершення представниця інституту права та інноваційної освіти провела олімпіаду з теорії держави і права. Переможці отримали грамоти та іміджеві подарунки.

 

 


580