Креативніше просто не буває: усе про новий OPEN DAY!

Новини університету

ONE OPEN DAY IN THE WORLD OF LAW влаштували сьогодні у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. І не лише поділилися інформацією щодо вступу та умов навчання у закладі, а й тематичні завдання на ключових локаціях абітурієнтам виконати запропонували. Усі подробиці – у нашому матеріалі та фотозвіті.

Захід відкрила завідувачка відділу довузівської підготовки Влада Літошко. Вона ознайомила гостей закладу із умовами вступу у 2022 році та презентувала відеоінструкцію щодо заповнення анкети кандидата на навчання за державним замовленням.

Абітурієнти мали змогу поспілкуватися із представниками всіх інститутів та факультетів ДДУВС, а також більше дізнатися про кожен із напрямів підготовки студентів та курсантів.

Для гостей університету також влаштували вікторину, за участь у якій вони отримували призи.

Далі – найцікавіше: екскурсія ключовими локаціями закладу та можливість виконати тематичне завдання на кожному з етапів, відчувши себе курсантом або студентом.

На локації спеціальної фізичної підготовки абітурієнти спробували виконати комплексну силову вправу, яка цього року чекає на них у рамках іспиту з фізичних здібностей для вступу на курсантські факультети.

На локації криміналістичної та домедичної підготовки усі бажаючі вчилися надавати невідкладну домедичну допомогу, а також здійснювати дактилоскопіювання.

Відвідали і полігон «Протидія організованій злочинності та корупції», де за допомогою спеціальних технічних засобів визначали ознаки підробки грошових коштів тощо.

У мультимедійному тирі «Рубін-У» абітурієнтів ознайомили з навичками володіння вогнепальною зброєю та ведення влучного вогню.

Учасникам Дня відкритих дверей також продемонстрували професійно-орієнтовану ділову гру «Лінія-102»: виконання оперативно-службових завдань в умовах, максимально наближених до реальної правоохоронної діяльності.

Як застосовувати спецзасоби, також дізнавалися абітурієнти. Спробували надягти шолом, бронежилет, засоби захисту рук та ніг тощо.

У рамках OPEN DAY відвідали і психотренінговий комплекс, де виконали психологічні тести щодо свідомого обрання майбутньої професії. Зокрема школярам запропонували психологічну вікторину: необхідно було навести в якості прикладу назви казок, у яких порушено права дитини.

Окрім цього, на базі зали судових засідань майбутні вступники виконували завдання за допомогою застосування норм Кримінального кодексу України та Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 

 


775