Майбутні фахівці-міжнародники ДДУВС здобули свій перший практичний досвід!

Новини та оголошення кафедри міжнародних відносин, Новини університету

Студенти 2-3 курсів ННІ права та інноваційної освіти, які навчаються за спеціальністю «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», успішно завершили проходження навчальної та виробничої практики.

Так, майбутні фахівці-міжнародники закріплювали теоретичні знання та вчилися застосовувати їх у практичній діяльності у сфері міжнародних відносин. Свої перші професійні спроби студенти здійснили на базі Почесного консульства Литовської Республіки у м. Дніпро, Почесного консульства Республіки Болгарія у м. Запоріжжі, Відокремленого підрозділу ВМГО «AIESEC в Україні» у м. Дніпро, Дніпропетровської обласної державної адміністрації, Філії акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України «Дніпровська регіональна дирекція»», ГО «Центр дружби та культури греків та філеллінів Агора», Дніпропетровського обласного центру грузинської культури «Сакартвело»», а також відділу з організації підготовки іноземних громадян ДДУВС, Головного управління Державної міграційної служби в Дніпропетровській області тощо.

У рамках проходження навчальної та виробничої практики студенти мали змогу поспілкуватися з досвідченими колегами та перейняти професійній досвід, виконати фахові завдання та реалізувати нові проєкти, а також взагалі відчути на собі робочу атмосферу майбутньої професійної діяльності.

Студентка 3 курсу Анастасія Мамчиць проходила практику у Почесному консульстві Литовської Республіки у Дніпрі. Зазначає: у підсумку лише закріпила свій намір працювати у сфері міжнародних відносин.

«Під час проходження практики ми не лише зустрілися із Почесним консулом Литовської Республіки у Дніпрі Віталієм Півняком, а й долучилися до розробки нових проєктів та ініціатив установи. Так, взяли участь у роботі громадської організації «Дипломатичний клуб», були присутніми на засіданнях та безпосередньо долучалися до організації заходів. Особисто я отримала цінний досвід і зрозуміла, у яких питаннях ще варто попрацювати над собою. У цілому ж переконалася, що з вибором професії я не помилилася», – ділиться враженнями студентка ДДУВС.

 

 


579