Онлайн-зустріч представників ДДУВС із міжнародними стейкхолдерами: виокремлюємо ключові результати!

Новини та оголошення кафедри міжнародних відносин, Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулася онлайн-зустріч студентів ННІ права та інноваційної освіти з представниками Почесного консульства Болгарії у м. Запоріжжя. У форматі науково-практичного круглого столу студенти-міжнародники зокрема захищали результати практики, яку проходили безпосередньо на базі консульства.

Із вітальним словом до молоді звернувся Почесний консул Республіки Болгарія у м. Запоріжжя Сергій Желєв.

У рамках зустрічі голова Запорізького обласного товариства болгарської культури Василь Мітков ознайомив присутніх із ключовими напрямами взаємодії Болгарії та України, а також окреслив перспективи двосторонніх зв’язків.

Аспекти транскордонних відносин України та Болгарії у своїх доповідях розкривав завідувач кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Олексій Халапсіс, а також доценти кафедри міжнародних відносин Ірина Єремєєва, Наталія Микитчук та Тетяна Сергієнко.

Як зазначають організатори заходу, особливий інтерес учасників викликали доповіді студентів, які навчаються за спеціальністю «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».

Кожна доповідь представляла результати кропіткої аналітичної роботи, що була здійснена здобувачами вищої освіти протягом практики. Серед ключових питань студентських досліджень – проблеми економічного, політичного, культурного розвитку Болгарії та специфіка українсько-болгарських відносин на сучасному етапі.

 

 


491