У ДДУВС активували новий напрям співробітництва!

Новини університету

Меморандум про співпрацю сьогодні було укладено між Дніпропетровським державним університетом внутрішніх справ та Національною академією державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького.

Укладення меморандуму відбулося у рамках візиту до академії радника міністра внутрішніх справ України Станіслава Крука та ректора ДДУВС полковника поліції Андрія Фоменка.

Метою візиту стало ознайомлення з організацією освітнього процесу в академії, а також обмін досвідом та досягнення домовленостей про співпрацю між Національною академією Держприкордонслужби України та Дніпропетровським державним університетом внутрішніх справ.

Під час зустрічі ректор Національної академії генерал-майор Олександр Луцький презентував гостям навчально-матеріальну базу закладу.

У рамках візиту відбулося укладення меморандуму про співпрацю. Підписантами з обох сторін виступили ректор ДДУВС полковник поліції Андрій Фоменко та ректор Національної академії Держприкордонслужби України генерал-майор Олександр Луцький.

Метою укладення меморандуму стала співпраця та обмін досвідом, а також налагодження взаємодії у сфері академічної мобільності.

За результатами укладення меморандуму також передбачається співпраця у науковій та освітній сферах, участь у проведенні науково-дослідних робіт, виконанні експериментальних досліджень, модернізації освітніх програм, а також узагальненні результатів спільної діяльності.

Важливим аспектом в освітній діяльності вишів стане проведення спільних науково-практичних семінарів, вебінарів та конференцій, обмін досвідом у сфері морально-психологічного забезпечення персоналу та вдосконалення практичної складової освітнього процесу.

 

 


492