Вшанували подвиг воїнів-інтернаціоналістів

Новини «Академії поліції»

З нагоди 33-ї річниці виводу військ з республіки Афганістан та вшанування учасників бойових дій на території інших держав до Запорізького центру первинної професійної підготовки ДДУВС завітали ветерани органів внутрішніх справ: голова Запорізької обласної ветеранської організації Асоціації ветеранів МВС України Наталія Граматунова та учасник бойових дій в Афганістані Геннадій Дон.

Ветерани поділилися своїми спогадами та власними історіями. Для них, тих, хто пройшов війну до кінця, це не просто маленький відрізок із життя, це випробування, досвід, своєрідний важливий життєвий рубіж, який назавжди залишився в їхній солдатській пам’яті.

«Бажаю всім міцного здоров’я, мирного неба, сімейного добробуту та злагоди, сили та наснаги, впевненості у завтрашньому дні, мужності та мудрості здолати всі життєві перешкоди, здійснення усіх задумів і нових звершень на благо рідної України», – звернувся до присутніх директор академії поліції Микола Назаренко.

Захід був сповнений почуття патріотизму та гордості за земляків-героїв. На згадку про зустріч слухачі центру сфотографувалися з гостями.

На завершення для ветеранів органів внутрішніх справ провели екскурсію музеєм академії поліції.

 

 


342