ЗНО-2022: новини для абітурієнтів ДДУВС!

Анонси університету, Оголошення для вступників

До уваги абітурієнтів! Якщо ви зареєструвалися для участі у ЗНО-2022 (заповнили реєстраційну картку, зібрали пакет реєстраційних документів і віддали його керівникові закладу освіти або самостійно надіслали до одного з регіональних центрів оцінювання якості освіти), ви є потенційним учасником вступних іспитів до закладів вищої освіти.

У разі, якщо ви НЕ МАЄТЕ сертифіката, не хвилюйтеся: невдовзі ви дізнаєтеся, як отримати логін і пароль для входу на свою інформаційну сторінку, від Українського центру оцінювання якості освіти.

Якщо ви цього року закінчуєте здобувати повну загальну середню освіту (учень/учениця ліцею, гімназії чи студент/студентка ІーІІ курсу коледжу) і ще не зареєструвалися для участі в ЗНО (навіть не створили реєстраційної картки) ー до 9 квітня створіть реєстраційну картку. Уважно поставтеся до заповнення таких її полів: прізвище, ім’я, по батькові (за наявності), дата народження, серія (за наявності) і номер паспортного документа. Ці дані є важливими не лише для участі в тестуваннях, а й для подання вами документів для вступу.

Якщо ви уже здобули повну загальну середню освіту (маєте свідоцтво про повну загальну середню освіту / атестат) і ще не зареєструвалися для участі в ЗНО (навіть не створили реєстраційної картки) ー будь ласка, до 9 квітня створіть реєстраційну картку. Уважно поставтеся до заповнення таких її полів: прізвище, ім’я, по батькові (за наявності), дата народження, серія (за наявності) і номер паспортного документа. Ці дані є важливими не лише для нас, а й для подання вами документів для вступу. Увага! У реєстраційній картці ви побачите поля для вибору предметів ЗНО. Заповніть, будь ласка, ці поля попри те, що вступ відбуватиметься за процедурою, відмінною від процедури проведення класичного ЗНО. Якщо маєте змогу, роздрукуйте свою реєстраційну картку, заповніть від руки заяву про участь у тестуваннях, додайте копію паспортного документа (за потреби можете додати медичний витяг про потребу створення для вас спеціальних умов для проходження тестувань) і надішліть такий комплект документів до Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти (вул. Київська, 46, м. Вінниця, 21009).

Якщо ви не можете скористатися засобами поштового зв’язку, надішліть документи на електронну адресу: vintest@vn.testportal.gov.ua. У темі листа зазначте своє прізвище, а також те, що це реєстраційні документи. Наприклад: Шевченко_реєстраційні документи.

Шановні вступники, які наразі перебувають на окупованих територіях або на територіях, де тривають активні бойові дії! Будь ласка, тримайтеся, бережіть себе! Ми розуміємо, що у вас є труднощі з доступом до Інтернету, однак, якщо маєте змогу, будь ласка, створіть реєстраційну картку. Необов’язково, щоб її заповнювали особисто ви. Це може зробити хтось із ваших друзів чи знайомих. Попросіть унести ваші дані до реєстраційної форми (прізвище, ім’я, по батькові (за наявності), дату народження й номер паспортного документа). Цього наразі буде достатньо. Ми знаємо, що вам зараз дуже важко, однак переконані, що ситуація найближчим часом зміниться на краще і ви зможете планувати своє майбутнє і втілювати свої мрії в життя.

Більше інформації про вступну кампанію-2022 отримайте на офіційному сайті Українського центру оцінювання якості освіти: testportal.gov.ua.

Безперечно, ви зможете вступити до українських закладів вищої освіти! А ми у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ будемо оперативно повідомляти вам актуальні освітні новини. Слідкуйте за офіційним сайтом dduvs.in.ua та нашими акаунтами у соцмережах.

 

 


1 259