Важлива інформація для майбутніх магістрів!

Анонси університету, Новини університету

Військовослужбовці та особи, залучені до сил територіальної оборони, поліцейські, рятувальники, особи рядового і начальницького складу Державної кримінально-виконавчої служби (у разі наявності підтверджувальних документів) під час вступу на навчання для здобуття ступеня магістра за кошти фізичних та юридичних осіб беруть участь у конкурсному відборі за результатами тільки фахового вступного іспиту на базі університету.

Вступ до магістратури за державним замовленням за спеціальностями 081 «Право» та 053 «Психологія» здійснюється на основі фахового вступного іспиту на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Особи, які вже отримали освітній ступінь «Магістр» (спеціаліст) за іншими спеціальностями, для вступу до магістратури за кошти фізичних та юридичних осіб за спеціальностями 051 «Економіка», 053 «Психологія», 281 «Публічне управління та адміністрування», беруть участь у конкурсному відборі за результатами фахового вступного іспиту на базі університету.

Особи, які мають освітній ступінь «Бакалавр» за спеціальністю 081 «Право» для вступу на навчання до магістратури за спеціальністю 081 «Право» складають магістерський комплексний тест (МКТ). Бакалаври, охочі вступати до магістратури за спеціальностями 051 «Економіка», 053 «Психологія», 281 «Публічне управління та адміністрування» виконують магістерський тест навчальної компетентності (МТНК).

Важливо! Вступ до магістратури за спеціальністю 262 «Правоохоронна діяльність» за державним замовленням, а також за кошти фізичних та юридичних осіб також здійснюється на основі фахового вступного іспиту на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

 

 


622